2) Schiphol

Zaterdag 6 aurustus 2011

Je kunt het bijna niet voorkomen maar in de trein had Kees al een probleem met zijn treinkaartje. Het was te klein afgedrukt. (bedankt Karla) Het moest op A4. Maar gelukkig was deze man bijzonder aardig en liet Kees verder reizen.
Schiphol was enorm druk en bij de incheckbalie begon het eerste probleem. We hadden een extra tas met de helmen erin omdat we dachten dat het niet als handbagage mee mocht. Deze tas kostte ons honderd euro extra.
Kees reageerde snel en vroeg hoe we dit kunnen oplossen want het is erg veel geld. Ze belde de directie en vertelde dat de helmen mee mochten als handbagage. En jawel er was binnen een paar seconden honderd euro verdiend. Kees reageerde dat we hier een aardig etentje in India van kunnen betalen waarna zij zichzelf hiervoor uitnodigde.
Maar we hadden een tas over en die moesten we kwijt. Na veel toestanden besloten dat we tas weg wilde gooien. Mocht er toch vanavond op het journaal op Schiphol een ontruiming is geweest i.v.m. een verdacht pakketje dan staan we daar niet raar van te kijken.

Kees en Paul

 

Reactie`s

Onderkant formulier

Karin de Ruijter

Geplaatst op 18 augustus 2011

Hi guys!

Jezus,wat een verhalen allemaal! Wat een tegenslagen. Maar goed,jullie wilden adventures,dat krijg je dan ook. Ik dacht nog ff Kees en ik kan ├ęcht je baan overnemen! Hoop dat het beter gaat met alle buikloopjes en dat het vanaf nu alleen maar bergopwaarts (!) gaat. Liefs en voorzichtig van mij..

P.S.Ik ga volgende week de Bodensee rond fietsen,vond ik best spannend,maar na jullie verhalen voel ik me een beetje zielig…

Kitty van Wilpe

Geplaatst op 7 augustus 2011

Heey bikers, ben weer benieuwd naar jullie avonturen en ga ze zeker ook weer volgen! Vooral de manier van schrijven; veel humor….erg belangrijk en heel veel plezier!
groetjes, Kitty

Joke

Geplaatst op 6 augustus 2011

Hoera jullie zijn geland,en alles goed.

Karla

Geplaatst op 6 augustus 2011

Beste mannen, ik lees het al, jullie slaan je er nu al doorheen , de 1e hobbeltjes genomen. Dan lukt de rest ook zeker. Grappig dat treinkaartje, het leek zo handig dat het wat kleiner was. Kees moet gezien de foto zeker die 3 weken doorkomen, reserve`s genoeg. Veel plezier en tot het volgende bericht vanuit India

Groet Karla

Suus

Geplaatst op 6 augustus 2011

Hoeaaai,
we zaten net buiten te ontbijten en zagen een vliegtuig over gaan.
Kan niet missen dat jullie daar in zaten.
En vanaf nu hebben we elke dag er een taak bij om de weblog te bekijken.
Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst vanuit de achtertuin in de neptunusallee.

Ps, misschien zagen jullie ons ook in de rose bunnypakjes voor de gaypride

Matthijs

Geplaatst op 6 augustus 2011

Horde schiphol genomen. Well done

Barbera

Geplaatst op 6 augustus 2011

Daar gaan jullie dan!! De lucht in! Heerlijk weg naar het prachtige India! Ik moest nu alweer lachen om jullie eerste blogje. Ik kijk uit naar de volgende verhalen. Safe flight!!

Liefs,
Barbera

Marjolein

Geplaatst op 6 augustus 2011

Daar gaan jullie dan!! Helm op een de lucht in!!
Safe flight!

Liefs!