01 Wij zijn er

Na een lange reis eindelijk in Kirgizie aangekomen. In Moskou hadden wij een tussenstop van 4 uur dus dat was veel wachten, drinken en eten. We hadden het al gelezen dat de ontvangst niet erg vriendelijk zou zijn en dat klopte helemaal. Een echte Russin geheel in uniform keek ons aan of wij de revolutie waren begonnen. Geen enkele spier deed haar werk. Maar goed ze liet ons Rusland binnen. Daarna volgde een wandeling van een half uur naar de volgende gate. Het is een zo groot vliegveld dat wij niet snapten dat alles op rolletjes liep. In een splinternieuw vliegtuig met veel jankende kinderen kwamen wij rond vijf uur aan lokale tijd want er is een tijdsverschil van 4 uur later dan in Nederland. En het meest vervelende moest nog komen namelijk langs de douane. De kleine aankomsthal stond vol met mensen en van iedereen moest een foto worden gemaakt. Het was zeer warm en na een 1 1/2 uur mochten wij onze bagage ophalen. Kortom een zware beproeving. Bij de uitgang stond een zeer vriendelijke taxichauffeur op ons te wachten met een bordje met daarop geschreven Motortrails. Het was ongeveer 26 km rijden naar ons hotel. Daar aangekomen dachten ze dat er geen boeking voor ons was want we stonden niet in de geregistreerd. Maar na wat te hebben doorgevraagd bleek dat motoren de dag ervoor al waren gebracht waarna het lichtje ging branden. Ze hadden nog maar 1 kamer beschikbaar maar voor ons ruim voldoende en zo kwamen wij in een paleisje incl zwembad waarna wij werden uitgenodigd voor een heerlijk ontbijt. De reis had ons niet in de kouwe kleren gaan zitten dus plat op bed om wat slaap in te halen.

Omdat we nog de nodige technische klussen hadden zijn we gaan sleutelen. Bv. de navigatie aansluiten, de stroom omvormer voor het opladen van de drone batterijen en het bevestigen van de bijgeleverde zijtassen. Het was zeer warm maar in de schaduw was het goed toeven. We genieten volop en gaan morgen na het ontbijt starten met het echte werk namelijk onze eerst route op de navigatie. Voor de eerste keer rijden via tracks.

Groet,

Paul en Kees

15 gedachten over “01 Wij zijn er”

 1. Mooi om te lezen dat jullie er zijn na zo’n pittige reis. En dan met alle moeheid ook nog een verslag schrijven, petje af. Veel plezier morgen met het echte werk.

 2. Hallo heren.
  Na deze start kan de rest alleen maar meevallen dus. Heel veel genieten….
  😱vergeten jullie een polleketas mee te geven…..
  Die shoppen we dan naar in een mooie foto die komen gaat.
  Succes mannen!

 3. Hoi Paul en Kees!

  Net heb ik jullie 1’e verslag gelezen en dat ga ik blijven doen. De avonturen zijn al helemaal begonnen en dit is pas het begin!
  Ik wens jullie een hele fijne, bijzondere reis samen!!!

  Groet,
  Tanja Bijleveld

 4. Ik hoop dat de volgende ontvangsten prettiger zullen zijn.
  Verder wens ik jullie een mooie en prettige reis toe.
  Ik kijk uit naar de volgende berichtgevingen.
  Groetjes Johan Rodijk.

 5. Fantastisch dat jullie weer onderweg zijn. En dat na een item in het nieuws dat het toch een beetje eng kon zijn. ☺ Wij open van harte dat jullie alleen maar mooie dingen mee gaan maken. Geniet ervan.

  Tom en Trudi

 6. Ha lieve alle twee!
  Nou jullie hebben al heel wat meegemaakt zeg en jullie zijn nog maar net onder weg.
  Dat maak je met 3 weken Texel niet mee hoor.
  Succes verder.
  Mijn PC deed moeilijk dus maar even via Erik.
  xxx Paula

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.